Kurumsal

Tarih ve kültürü, lezzetle harmanlayarak yol almak, ciddi bir emek ve çalışma gerektirir. Ocakbaşı kültürüne yeni bir soluk getiren “Zübeyir Ocakbaşı” nın temellerinin atılması aslında 1986 yılında iki kardeş olan Hamit ve Zübeyir Bey’in bu sektöre girmesine kadar dayanıyor. 2005’te bir mekan açma fikri ortaya atıldıktan sonra, 2006 yılının ortalarında Taksim’de ilk şubesi açılan “Zübeyir Ocakbaşı” dostlar ve müdavimlerinin desteğiyle büyüyerek, 2016 yılı sonunda Ataşehir 'de ikinci şubesini halka sundu. Geçen bu on yıllık süre içerisinde, tecrübesini arttırarak ve güzel dostlar biriktirerek yoluna devam eden Zübeyir Ocakbaşı, Anadolu Yakası’nda yeni dostlar ve müdavimlerle tanışmanın ve damaklarda unutulmaz tatlar bırakan lezzetleri misafirlerine sunmanın heyecanını yaşıyor. Amacı hiçbir zaman, sadece yemek yapmak olmayan Zübeyir Ocakbaşı, "Hakka hizmet, insana hizmettir" felsefesiyle hareket ediyor ve hizmet verirken bu ilkeye tam ve kayıtsız şekilde bağlı kalıp, herkese eşit hizmet olanağı sağlıyor. Türk mutfağı ve yeme içme sektörünü, kendine has lezzetleriyle yorumlayarak; hem geleneksel hem de kendine özgü tatlar yakalayan Zübeyir Ocakbaşı, iki önemli konuya dikkat ediyor:

1- Yıllardır edindiği bilgi ve tecrübenin ışığında kaliteden ödün vermemeye

2- Dostlarına, müdavimlerine ve misafirlerine, en kaliteli ürünleri sunmaya

Zübeyir Ocakbaşı, geleneksel Türk mutfağının, tecrübeli ve maharetli ellerle yeniden yorumlanmış halini deneyimlemek isteyen herkesi bekliyor.